Automonteur - Jan van Veen Autos

De Vacature

Ben jij op zoek naar een fulltime baan als Automonteur? Wil jij werken met de merken Volkswagen, Audi, Seat & Skoda? Wil jij klanten veilig en tevreden op weg helpen? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Werkzaamheden
In deze afwisselende functie ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig en vakkundig uitvoeren van reparatie en onderhoud aan alle modellen binnen de Volkswagen Auto Groep.

Ons bedrijf

Al 25 jaar lang leveren en onderhouden wij de merken Volkswagen, Audi, Seat & Skoda. Ons bedrijf is in 1994 opgericht met slechts 1 Volkswagen Golf. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot het huidige formaat met 12 medewerkers in dienst en ruim 250 auto’s op voorraad. In onze werkplaats werk je samen met 6 gemotiveerde medewerkers, waaronder een werkplaatschef.

Wij bieden
– Fijne werksfeer;
– Een concurrerend salaris;
– Personeelskorting binnen ons bedrijf’;
– Reiskostenvergoeding;
– Arbeidsvoorwaarden volgens CAO;
– Ruimte voor opleidingen en het volgen van cursussen;
– Doorgroei mogelijkheden;
– Leuke borrels en Activiteiten;
– Onderdeel zijn van een jong en ondernemend team.

Waarom wij jou zoeken
Omdat jij die enthousiaste autoliefhebber bent die goed binnen een team kan werken en geen uitdaging uit de weg gaat. Herken je jezelf hierin en ben je daarnaast ook:
– 18 jaar of ouder;
– Fulltime beschikbaar;
– Woonachtig in de regio van Zuilichem (+/- 30 km);

Solliciteer direct en kom een keer langs!

LAAT HIER JE GEGEVENS ACHTER

Natuurlijk is het ook mogelijk zelf contact met ons op te nemen. Neem contact met ons op via: info@janvanveenautos.nl of 0418-673026.

× Via Whatsapp