Vacature - Junior verkoopadviseur - Jan van Veen Autos

Samenvatting

Voor ons VAG- gespecialiseerde autobedrijf in Zuilichem zijn we op zoek naar een  verkooptalent voor de vacature parttime junior verkoopadviseur. Als junior verkoopadviseur is het assisteren van onze verkopers je belangrijkste taak. Binnen ons bedrijf is er een grote mate van vrijheid om orders zelfstandig af te sluiten, uiteraard is er begeleiding van onze ervaren verkoopadviseurs.   Je bent werkzaam binnen een verkoopteam en zorgt er gezamenlijk voor om de targets te behalen.

Verantwoordelijkheden

De verantwoordelijkheden binnen de functie beginnen natuurlijk met het presenteren van de occasions, zowel online als in de showroom. Naast het verkopen van  occasions binnen de VAG groep taxeer je inruilauto’s, handel je het volledige ordertraject af inclusief proefrit en aflevering en weet je zowel nieuwe als bestaande klanten aan jou te binden.

Vereiste opleiding

Student / Stagiair binnen een commerciële opleiding. Een opleiding binnen de automotive is geen vereiste, wel een pre.

Kwaliteiten

– uitstekende communicatieve vaardigheden;
– een klantgerichte en commerciële instelling;
– een representatieve presentatie;
– rekenkundig inzicht;
– kunnen werken met geautomatiseerde systemen en Office-pakketten;
– flexibel en een teamspeler;
– in bezit van de rijbewijs B;

Ons bedrijf

Al 25 jaar lang leveren en onderhouden wij de merken Volkswagen, Audi, Seat & Skoda. Ons bedrijf is in 1994 opgericht door Jan van Veen die gestart is met slechts 1 Volkswagen Golf. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot het huidige formaat met 12 medewerkers in dienst en ruim 250 auto’s op voorraad. Binnen ons verkoopteam ga je samenwerken met 5 collega’s, onze werkplaats beschikt over 6 monteurs, waaronder een werkplaatschef.

Contactpersoon vacature

Bert Kreling, bert@janvanveenautos.nl
0418-673026