Vacature - Verkoopadviseur - Jan van Veen Autos

Samenvatting

Voor ons VAG- gespecialiseerde autobedrijf in Zuilichem zijn we op zoek naar een  verkooptalent voor de vacature parttime verkoopadviseur. Als verkoopadviseur is het begeleiden en adviseren van onze klanten je belangrijkste taak. Binnen ons bedrijf is er een grote mate van vrijheid om orders zelfstandig af te sluiten.  Je bent werkzaam binnen een verkoopteam en zorgt er gezamenlijk voor om de targets te behalen.

Verantwoordelijkheden

De verantwoordelijkheden binnen de functie beginnen natuurlijk met het presenteren van de occasions, zowel online als in de showroom. Naast het verkopen van  occasions binnen de VAG groep taxeer je inruilauto’s, handel je het volledige ordertraject af inclusief proefrit en aflevering en weet je zowel nieuwe als bestaande klanten aan jou te binden.

Vereiste ervaring

Ervaring in een verkoopfunctie binnen de automotive is geen vereiste, wel een pre.

Kwaliteiten

– uitstekende communicatieve vaardigheden;
– een klantgerichte en commerciële instelling;
– een representatieve presentatie;
– rekenkundig inzicht;
– kunnen werken met geautomatiseerde systemen en Office-pakketten;
– flexibel (beschikbaar op zaterdag) en een teamspeler;
– in bezit van de rijbewijs B;

Ons bedrijf

Al 25 jaar lang leveren en onderhouden wij de merken Volkswagen, Audi, Seat & Skoda. Ons bedrijf is in 1994 opgericht door Jan van Veen die gestart is met slechts 1 Volkswagen Golf. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot het huidige formaat met 12 medewerkers in dienst en ruim 250 auto’s op voorraad. Binnen ons verkoopteam ga je samenwerken met 5 collega’s, onze werkplaats beschikt over 6 monteurs, waaronder een werkplaatschef.

Wij bieden

  • Een goed salaris, bonussen en reiskosten.
  • Personeelskorting op occasions en onderdelen

Contactpersoon vacature

Bert Kreling, bert@janvanveenautos.nl
0418-673026
Ook bereikbaar via Whatsapp via: 06-86618872

× Via Whatsapp