loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Vacature

Content Image 115

AUTOMONTEUR

 

Waar kom je werken? 

Bij Jan van Veen Auto's stap je niet zomaar een standaard werkplaats binnen; we zijn namelijk geen doorsnee autogarage. We vormen een hecht, jong team dat al sinds 1994 service en klanttevredenheid als prioriteit ziet.

In onze eigen voorraad van 250 jonge occasions draait alles om een zo divers mogelijk aanbod, met verschillende opties van elke uitvoering. De ene dag, na een lekker bakje koffie, kun je dus werken aan een compacte Volkswagen Up! De volgende dag werk je aan een high-tech Audi E-tron. Je krijgt de kans om je te specialiseren terwijl je werkt aan de meest diverse auto's. Uiteraard worden de juiste cursussen en bijscholing verzorgd om je werk optimaal te kunnen uitvoeren.

Naast het werken met onze eigen voorraad hebben wij vaste onderhoudsklanten, waarvan sommigen al bijna 30 jaar in onderhoud zijn. Bij deze onderhoudsklanten komen diverse werkzaamheden voorbij, die wij allemaal zelf in onze volledig ingerichte werkplaats uitvoeren.

Samen met je 6 collega-automonteurs werk je met een werkplaatschef die ervoor zorgt dat je optimaal je werk kunt uitvoeren; hij staat klaar voor extra hulp en assistentie. Sinds het begin van dit jaar werken we ook met een Front Office medewerkster die het eerste klantcontact verzorgt en eigenlijk de spil is tussen de werkplaats en de klant.

Met een informele cultuur en korte lijntjes naar zowel je collega's als leidinggevenden, ben je niet alleen een gewaardeerde teamspeler, maar ook een onmisbaar onderdeel van ons autobedrijf.

Ontdek wat Jan van Veen Auto's Uniekt maakt 

 • Arbeidsvoorwaarden en Salaris:

  • Geniet van een marktconform salaris, inclusief vakantiegeld. Profiteer van een speciaal tarief voor de aankoop van een auto uit onze voorraad en ontvang onderdelen voor het onderhoud van je eigen auto tegen inkoopprijs.
 • Teamactiviteiten:

  • Naast een jaarlijks terugkerend teamuitje en een gezellige kerstborrel staat in 2024 een prachtig, meerdaags, volledig verzorgd teamuitje op de planning om ons 30-jarig bestaan samen te vieren.
 • Groei- en Ontwikkelingsmogelijkheden:

  • Heb je interesse in specifieke trainingen of opleidingen? Tot op heden hebben we altijd aan deze wensen kunnen voldoen. Vier van onze monteurs hebben bijvoorbeeld binnen één jaar hun APK-opleiding succesvol afgerond.
 • Mogelijkheden voor Flexibiliteit:

  • Zoek je een werkgever die flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan? We gaan graag met je in gesprek. We streven altijd naar een persoonlijke aanpak en denken graag mee. Als kleine organisatie zijn we in staat om oplossingsgericht te handelen, afgestemd op individuele behoeften.

Over deze vacature


Interesse in deze functie?

Wil je ervaren hoe het is om te werken bij Jan van Veen Auto’s in Zuilichem en ben je benieuwd wie je mogelijke collega’s zijn? Kom gezellig een bakje koffie bij ons drinken; de deur staat voor je open. Natuurlijk kun je ook geheel vrijblijvend een dagdeel meelopen voor een échte kijk in de keuken. Wil je direct in contact komen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en we nemen direct contact met je op. De contactpersoon voor deze vacature is Bert Kreling. Je kunt hem bereiken via bert@janvanveenautos.nl of even bellen naar 0418-673026.

pin.svg
CONTACT

Jan van Veen Auto's
Zijlstraat 3, 5305 EE Zuilichem

clock.svg
OPENINGSTIJDEN
Maandag: 08:00 – 20:30 uur
Dinsdag: 08:00 – 18:00 uur
Woensdag: 08:00 – 18:00 uur
Donderdag: 08:00 – 20:30 uur
Vrijdag: 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Neem direct contact op

UPLOAD HIER JE CV

Interesse in een van onze andere vacatures?

car2

Leerling Automonteur (BBL)

next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website