loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Op deze pagina vindt u de meest gestelde vragen aan Jan van Veen Auto's. Ook wel de Frequently Asked Questions (FAQ) genoemd. 

Is deze occasion nog beschikbaar? 

Staat een occasion niet als verkocht vermeld op de pagina? Dan is deze gewoon beschikbaar én op voorraad, naast nog eens 250 andere occasions.
 

Kan ik mijn oude auto inruilen? 

Jazeker, wij accepteren alle merken en modellen! Je kunt op de website bij elke auto op de button Auto inruilen klikken en daar de gegevens achterlaten. 
 

Kan ik een proefrit in twee auto's maken? 

Wij zoeken een auto die past bij jóu, belangrijk is wat past bij jóuw leven. Bij een fase van je leven. We denken daarin graag met je mee. Met een eerlijk advies. Uiteraard is het in dat proces geen probleem met verschillende auto’s te rijden. We willen graag dat je de ruimte krijgt te gaan voor de juiste keuze. Een auto kopen is ten slotte geen pakje boter

Wat moet ik meenemen bij het ophalen van mij nieuwe occasion? 

Een rijbewijs en een werkend betaalmiddel. Bij het inruilen van de oude auto nog het kentekenbewijs en de tenaamstellingscode en natuurlijk de reservesleutel. 
 

Hoe betaal ik voor mijn nieuwe auto? 

De betaling van een auto is niet iets wat je standaard doet, vandaar hier een korte toelichting. Het is mogelijk bij ons contant, per girale overboeking of te pinnen op locatie. Zorg er bij het pinnen of overboeken op locatie voor dat een eventueel daglimiet is aangepast. 

Morgen Internet - Zorgeloos website