loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Jan van Veen Auto’s

Een auto kopen behoort tot de top vijf van gebeurtenissen die het meeste impact maken op mensen. Wij snappen dat als geen ander. Een auto is geen pakje boter. 

Daarom hebben we bij Jan van Veen Auto's altijd minstens 250 occasions op voorraad. Zodat je ontzettend veel keuze hebt. Wel zo fijn! Vanuit het hele land weten klanten ons te vinden. Dat is omdat ze weten: een bezoek aan Jan van Veen Auto's valt nooit tegen. 

Wij zoeken niet een koper bij een auto. Maar wij zoeken een auto voor jóu! Belangrijk is wat past bij jou! Het gaat om wat past bij jóuw leven. Bij een fase van je leven. Daarin denken we graag mee. Met een eerlijk advies. Niet er omheen draaien. 

Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor je. Luisteren we naar jouw verhaal. Naar jouw situatie. En gaan we samen op zoek naar de auto die daar het beste bij past. 

Dat zijn allemaal zaken die je misschien niet overal zult ervaren, maar onze klanten weten als sinds 1994 niet beter. 

Daarom: Een auto kopen? Jan van Veen Auto's. Echt, je rijdt er graag voor om. 

Jan van Veen Auto's
Je rijdt er graag voor om

Daarom Jan van Veen Auto's

 • Uitsluitend Nederlandse occasions

  Bij Jan van Veen Auto's draait alles om Nederlandse occasions. Waarom? Omdat we willen dat u de historie én kwaliteit van uw droomauto kunt waarborgen. We begrijpen dat vertrouwen van essentieel belang is, en daarom bieden we u uitsluitend voertuigen van Nederlandse oorsprong.

 • Grootste occasionspecialist van Nederland

  Onze showroom beslaat maar liefst 1400 vierkante meter. Hier staan 100 schitterende occasions op jou te wachten, en nog eens 200 buiten op ons ruime terrein. We mogen met trots zeggen dat we tot de grootste occasionsspecalisten in Nederland behoren. 

 • Specialist in A-merken 

  Bij ons gaat het verder dan de merken Audi, Seat, Škoda, en Volkswagen. Onze passie voor deze vooraanstaande automerken stelt ons in staat jou het meest deskundige advies te geven. In ons aanbod vind je een scala aan modellen met verschillende opties, waardoor je altijd een ruime keuze hebt. Bij Jan van Veen Auto's vind je absoluut een occasion van een van deze topmerken die aan al jouw eisen voldoet.

 • Gespecialiseerde werkplaats

  Onze toegewijde werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur en wordt bemand door vakmensen met een passie voor auto's. Zij zorgen ervoor dat jouw auto in topconditie blijft. Bij Jan van Veen Auto's nemen we jouw auto serieus, net zoals we dat al sinds 1994 doen voor al onze tevreden klanten.

overons-img
overons-img
JVV_Geschiedenis
next.svg
back.svg

Onze geschiedenis

Jan van Veen begon zijn avontuur aan de Vleugeldijk in Zuilichem in 1994 met niet meer dan één bescheiden Volkswagen Golf. Fast forward naar 2024, en we hebben inmiddels een rijke geschiedenis van drie decennia. In 1997 werd de behoefte aan meer ruimte duidelijk, en we verhuisden naar onze huidige locatie aan de Zijlstraat nummer 3, omdat de Vleugeldijk niet langer aan onze eisen kon voldoen. We streefden altijd naar groei en verbetering, en in 2009 hebben we onze showroom uitgebreid van 700m2 naar 1400m2, om 100 occasions overdekt te kunnen presenteren. 

Een mijlpaal was het vieren van ons 25-jarig bestaan in mei 2019. We vierden dit in stijl en gaven zelfs een auto weg om onze waardering voor de trouwe steun van onze klanten te tonen. In 2023 hebben we ons gepresenteerd met een geheel nieuwe huisstijl, die wel het gevoel en de traditie van Jan van Veen Auto's behoudt. Onze geschiedenis vormt de fundering van ons succesverhaal en blijft ons inspireren voor de toekomst.
 

Onze collega’s

Bert_Kreling

Bert Kreling

Klaas_van_Brakel

Klaas van Brakel

Hans_van_Schijndel

Hans van Schijndel

Wesley_van_Beers

Wesley van Beers

Jantine_van_Dalen

Jantine van Dalen

Gerda_van_Heusden

Gerda van Heusden

Gijsbert_van_den_Bogerd

Gijsbert van den Bogerd

Gijsbert_van_den_Bogerd

Joyce Lubbers

Luca_Peragine

Luca Peragine

Kevin_Spiering

Kevin Spiering

Mo_Abd_Alla

Mo Abd Alla

Jesse_Huigen

Jesse Huigen

Jan_van_Brakel

Jan van Brakel

Henk_Beukhof

Henk Beukhof

Sven_Baijense

Sven Baijense

next.svg
back.svg

Neem een kijkje in onze zaak

g1
g2
g3
JVV_OverOns4
JVV_OverOns5
JVV_OverOns6
JVV_OverOns1
JVV_OverOns2
JVV_OverOns3
next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website