loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze Werkplaats

Content Image 1

Werkplaats afspraak plannen

LEES MEER
list_img1

APK - Keuring

Waarom een APK - keuring? Dit is een verplichte keuring in Europa die in het leven is geroepen om het milieu te beschermen en de verkeersveiligheid te verbeteren. 
 

LEES MEER
list_img2

Onderhoud

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij Jan van Veen Auto's kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

LEES MEER
8_content_image_1580985843998261925

Storingsdiagnose

Tegenwoordig beschikken moderne auto’s over veel elektronica. Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan brandende controlelampjes op het dashboard en/of waarschuwingspiepjes

LEES MEER
list_img4

Airco-service

Dergelijke reparaties zijn kostbaar. Daarnaast veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een hoger brandstofverbruik. Bij Jan van Veen Auto's in Zuilichem adviseren we daarom om jaarlijks een airco - check uit te laten voeren.

LEES MEER
8_content_image_1580985843998261925

Bandenservice

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt. Dit doet u door uw banden het juiste onderhoud te geven. Zo rijdt u niet alleen comfortabeler en veiliger, maar bespaart u ook een hoop geld.

LEES MEER
8_content_image_1580985843998261925

Remmenservice

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang dat deze juist werken. Laat daarom regelmatig uw remmen controleren en onderhouden

LEES MEER
Morgen Internet - Zorgeloos website