loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

8_content_image_1580985843798281027

Professionele Wielenwissel en Bandenservice

Bij Jan van Veen Auto's weten we hoe belangrijk het is om je banden in topconditie te houden. Ze zorgen ervoor dat je veilig op je bestemming aankomt. Dus geef je banden de aandacht die ze verdienen! Niet alleen rijd je dan comfortabeler en veiliger, maar het bespaart je ook nog eens een berg geld!

Heb je zowel zomer- als winterbanden? Dan weet je dat je twee keer per jaar moet wisselen naar het juiste seizoen. Maar waarom is dat eigenlijk zo belangrijk en hoe weet je wanneer het tijd is om te switchen?

Zomer- en winterbanden verschillen in het type rubber dat wordt gebruikt. Winterbanden hebben bijvoorbeeld een grover profiel, waardoor ze beter grip hebben op gladde en natte wegen. Denk aan sneeuw, ijs en regen. Zodra het kwik onder de 7 graden zakt, presteren winterbanden veel beter dan zomerbanden.

Bij Jan van Veen Auto's begrijpen we hoe belangrijk jouw veiligheid is. Onze ervaren monteurs staan klaar om jouw wielenwissel vakkundig en snel uit te voeren. Vertrouw op ons en geniet van zorgeloos rijplezier, net zoals onze tevreden klanten al sinds 1994!

Zomer - & winterbanden bij Jan van Veen Auto's in Zuilichem.

Bespaar niet alleen geld, maar ook zorgen. Kies voor de autobandenservice van Jan van Veen Auto's, dé specialist in VAG-Auto's. Maak vandaag hier nog een afspraak en ontdek zelf de voordelen van een professionele wielenwissel voor jouw auto.

 

Bekijk overige werkplaatsservices

Sub Page Slider Image

Werkplaats afspraak plannen

plus2.svg
img1

APK - Keuring

plus2.svg
img2

Professioneel onderhoud 

plus2.svg
JVV_Home_Storingsdiagnose

Storingsdiagnose

plus2.svg
img4

Airco-onderhoud

plus2.svg
JVV_Home_Bandenservice

Bandenservice

plus2.svg
JVV_Home_Remmenservice

Remmenservice

plus2.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website