Over ons - Jan van Veen Autos

Jan van Veen Auto’s – Zuilichem

Ruim twee decennia lang leveren en onderhouden wij de merken Volkswagen, Audi, Seat & Skoda. Ons bedrijf is in 1994 opgericht door Jan van Veen die gestart is met slechts 1 Volkswagen Golf. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot het huidige formaat met 12 medewerkers in dienst.

Wij richten ons op een lange termijn relatie met onze klanten en staan bekend om onze ongedwongen sfeer en klantgerichte service. Niet voor niets komen veel klanten al decennia naar ons toe voor reparaties, onderhoud en de aanschaf van hun nieuwe occasion. We zijn dan ook enorm dankbaar voor de 9.4/10 beoordeling die wij van onze klanten mogen ontvangen.

Door onze specialistische kennis op het gebied van bovenstaande merken kunnen wij onze klanten een gedegen advies geven. Ons aanbod bestaat uit ruim 200 speciaal geselecteerde VAG occasions. Voor onze auto’s kunnen wij dan ook een onderhoudsboekje, de onderhoudshistorie en een logische kilometerstand van de RDW overleggen. Ons bedrijf is RDW erkend en Bovag aangesloten.

Ons bedrijf heeft een totaal terreinoppervlak van 5.000 m2 waarvan onze showroom 1.400 m2 beslaat. In onze showroom hebben wij ruimte voor 100 occasions. Tevens zijn aparte spreekkamers aanwezig waar we onze klanten onder het genot van een kop koffie een persoonlijke, vrijblijvende aanbieding kunnen doen.

Ook onze monteurs staan met hun jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis voor onze klanten klaar. In onze werkplaats zijn werkzaam;  Een diagnose technicus, 3 eerste monteurs, een tweede monteur, een commercieel bedrijfsleider en een reconditionering specialist om te zorgen dat al onze auto’s veilig en in een goede conditie worden afgeleverd. Wij kunnen onze klanten dus een allround service bieden voor aflevering, onderhoud en reparatie met kwaliteitsonderdelen. Daarnaast kunnen wij een diagnose stellen met de originele testapparatuur voor Volkswagen, Audi, Seat & Skoda. Apk- keuringen worden uitgevoerd door onze 3 gecertificeerde keurmeesters.

Zoekt u een scherp geprijsde kwaliteit Auto dan bent u bij ons op het juiste adres!

U bent van harte welkom!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:00 – 20:30 uur
08:00 – 18:00 uur
08:00 – 18:00 uur
08:00 – 20:30 uur
08:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
Gesloten

Binnen kijken

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf? Neem hieronder een virtuele tour door onze showroom en de rest van het bedrijf.

× Via Whatsapp